Τρόποι Αποστολής

Τα προϊόντα μας αποστέλλονται σε όλη την Ελλάδα και παραδίδονται εντός 2-3 εργάσιμων ημερών.

Οι παραγγελίες αποστέλλονται με την εταιρία ταχυμεταφορών ACS COURIER.

Για παραγγελίες άνω των 50€ τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν. 

Για παραγγελίες κάτω από 50€ το κόστος των μεταφορικών είναι 3,00€

Αποστολές προϊόντων πραγματοποιούνται μόνο εντός Ελλάδας προς το παρόν.

Τρόποι Πληρωμής

  • Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (αντικαταβολή).

Εξοφλείστε την παραγγελία σας με την παράδοση της, στο χώρο σας. Η μέθοδος της αντικαταβολής έχει επιπρόσθετο κόστος 3,00€.

Σημειώστε ότι σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις, παραστατικά αξίας άνω των 1.500€ προς ιδιώτες (Απόδειξη Λιανικής) και παραστατικά αξίας άνω των 500€ προς επαγγελματίες/επιχειρήσεις (Τιμολόγιο Πώλησης) δεν δύναται να εξοφλούνται με αντικαταβολή και μπορούν να εξοφληθούν μόνο με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή χρέωση σε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.

  • Πληρωμή της παραγγελίας σας μέσω Paypal

Ολοκληρώστε την πληρωμή της παραγγελίας σας μέσω PayPal. Με την επιλογή αυτή θα μεταφερθείτε στο περιβάλλον του Paypal για να ολοκληρώσετε τη συναλλαγή.

  • Πληρωμή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω κατάθεσης στον παρακάτω λογαριασμό:

Eurobank: GR2102600370000010201107463

Δικαιούχος: Higl Level Services ΙΚΕ

Σαν αιτιολογία σημειώστε το όνομα στο οποίο έγινε η παραγγελία και στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής κατάθεσης με mail στο info@hempress.gr. Η αποστολή της παραγγελίας σας θα πραγματοποιηθεί όταν ολοκληρωθεί η μεταφορά των χρημάτων στον τραπεζικό μας λογαριασμό.

  • Πληρωμή στο κατάστημα

Εξοφλείστε τη παραγγελία σας στο κατάστημα με μετρητά ή με πιστωτική/χρεωστική κάρτα.

  • Πληρωμή μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας

Δυνατότητα εξόφλησης της παραγγελίας σας έως 72 άτοκες δόσεις(ανάλογα με το συνολικό κόστος) μέσω της πλατφόρμας ασφαλών πληρωμών της Eurobank.

Επιστροφές Προϊόντων / Υπαναχώρηση

Για την αποφυγή της δικής σας ταλαιπωρίας θα σας συνιστούσαμε να προσέχετε κατά τη στιγμή παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση του πωλούμενου προϊόντος και το άθικτο της συσκευασίας του, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα, όπως εσφαλμένη αποστολή προϊόντος, σπασμένο προϊόν, κλπ. Επιστροφές των προϊόντων τα οποία έχουν πωληθεί μέσω της ιστοσελίδας της εταιρείας μας προβλέπονται στις ακόλουθες περιπτώσεις:

1) Σε περίπτωση εσφαλμένης αποστολής προϊόντος, η οποία θα οφείλεται στην εταιρεία ή στους προμηθευτές αυτής, ο πελάτης θα έχει δικαίωμα επιστροφής του προϊόντος. Το προϊόν πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, να μην έχει χρησιμοποιηθεί, η συσκευασία του να είναι άθικτη(κλειστή) και να περιλαμβάνει το αρχικό περιεχόμενο. Στην περίπτωση αυτή, τα έξοδα επιστροφής θα βαρύνουν την εταιρεία.

2) Ο πελάτης θα έχει δικαίωμα να υπαναχωρήσει αναιτιολογήτως και να επιστρέψει το προϊόν εντός 14 ημερολογιακών ημερών, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο Νόμο περί Προστασίας Καταναλωτών. Το προϊόν πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, να μην έχει χρησιμοποιηθεί, η συσκευασία του να είναι άθικτη(κλειστή) και να περιλαμβάνει το αρχικό περιεχόμενο. Στην περίπτωση αυτή, τα έξοδα επιστροφής θα βαρύνουν τον πελάτη.

Στις ανωτέρω περιπτώσεις, ο πελάτης θα φέρει την ευθύνη για την απώλεια ή τη χειροτέρευση των προϊόντων μέχρι την επιστροφή τους στην Εταιρεία. Κατά συνέπεια, σας συνιστούμε οι επιστροφές να πραγματοποιούνται είτε με συστημένη επιστολή των ΕΛΤΑ είτε με τη χρήση υπηρεσιών ταχυμεταφορών (courier).

en_US